Tilbage til webshop

Om psykoterapi

Psykoterapi er samtaleterapi, hvor du i samarbejde med din terapeut dykker ned i dine mønstre, og hvor du via nysgerrighed bliver bevidst om, hvorfor du gør, som du gør.

Du skal altså selv gøre arbejdet, men din terapeut hjælper dig til at kaste lys på de områder, der kan være svære eller smertefulde at få øje på alene. I det tillidsfulde og nærværende rum mellem dig og din terapeut opstår muligheden for at være med det svære og det ”mørke”, og først når du bliver bevidst om mørket, kan du se lyset. 

Så hvis du oplever, at du igen og igen står over for de samme udfordringer, kan jeg hjælpe dig til at blive klogere på dine handlemønstre, og dermed kan du blive i stand til at ændre på dem.

Sommen finder vi din vej igennem livet.


Jeg kan hjælpe dig med forandring af handlemønstre

Jeg er uddannet psykoterapeut efter en 4-årig uddannelse fra ID-Academy.

Jeg er ligeledes uddannet lærer og pædagog, og jeg har altid arbejdet med menneskelige relationer. Fra menneske til menneske, den proces har min store interesse.

Min overbevisning er, at alle mennesker altid gør det bedste, de kan, men at det ofte er ubevidst, hvorfor vi handler, som vi gør. Vi kan sammen arbejde på, at få ændret dinehandlemønstre til en retning som er mere fordelagtig for dig.

Min fremgangsmåde

Jeg kan hjælpe dig med forandring af handlemønstre

.Jeg arbejder holistisk, hvilket vil sige, at jeg ser det hele menneske, og jeg møder mine klienter lige dér, hvor de er.

Jeg bruger forskellige metoder og teknikker til forskellige klienter, da alle mennesker er forskellige, og derfor kan jeg ikke bruge den samme metode til alle.

Jeg arbejder med en overbevisning om, at vi i det terapeutiske arbejde skal inddrage både krop, sind og sjæl, hvis vi ønsker varige og holistiske løsninger. 

Vedvarende forandring

Man kan altså sige, at vi skal vågne op/blive bevidste om, at der er noget, vi ønsker at forandre. Dernæst skal du være motiveret til at arbejde med de forandringer, du ønsker.

For at forandringerne er varige, skal du arbejde på at integrere dem i dig selv, så du føler dig tryg i de forandrede handlemønstre, og du skal øve dig i at anvende dem i dine relationer og i de situationer, du står i.

I hele denne proces vil jeg stå ved din side, og jeg vil støtte dig og hjælpe dig med at kaste lys over dine reaktioner, dine følelser og de fornemmelser, du får i din krop. – Fx at det giver et sug i maven, at du føler en trykken for brystet, at de små hår rejser sig o.s.v.

Vær dig selv, alle andre er alligevel optaget 

(Oscar Wilde)